top of page

Syn, een korte uitleg


‘Waar komt jullie bureaunaam vandaan?’ is een vraag die wij zo nu en dan gesteld krijgen. Het antwoord vind je onderstaand:

Syn is de naam van een godin uit de Scandinavische mythologie. Ze staat onder andere bekend als de godin van de waarheid en rechtvaardigheid, maar ook de godin die deuren opent en sluit. Ze staat symbool voor onze waarden als bureau.

Want wij staan voor goede samenwerking tussen mensen in hun werk, gebaseerd op waarheid. Waar deuren dicht zijn, zoeken wij naar mogelijkheden om deuren te openen. Van dicht naar een kier, van een kier naar wijd open.

Syn is ook een voorvoegsel uit het Latijn dat ‘samen met elkaar’ betekent. Wij zien samenwerken als een werkwoord.

Je moet samen eraan werken, om hierin sterk te worden.

Daarom: Bureau Syn’s, Sterk in Samenwerking.


bottom of page