top of page

The writing cure: coaching via email


Ik pas het toe als vorm van narratief coachen, waarbij het verhaal van de coachee centraal staat. Stel dat jij dat bent: Waar sta jij nu in je werk of je leven? Hoe ben je op dit punt gekomen? En welk pad zou je willen inslaan om jouw doel of jouw wens te bereiken? In deze bizarre coronatijd merk ik dat een aantal van mijn coachees een beroep doet op coaching via email. In de verwarring worden vragen prangend en is de roep om een antwoord groot.

Coaching per email is laagdrempelig en effectief. Je hoeft nergens naar toe en niemand (online) te zien. Je hebt alleen een plek en een device met je e-mail nodig waar je rustig dat wat je bezighoudt op ‘papier’ kunt zetten. Het schrijfproces schept ruimte en structureert, terwijl je weet dat er iemand is die met oprechte interesse jouw woorden leest. Of het nu om zingeving gaat of het oplossen van een conflict. Misschien wil je grip krijgen op je werk of is dit het moment om de balans op te maken. Ik help je er graag bij. Door met rake vragen te reageren op jouw mails en het proces in tijd te begeleiden.

Probeer het eens uit. Twee dagdelen krijg je. Daarna kies je zelf of je door wilt gaan. Je kunt me per mail bereiken via milja@bureausyns.nl.

bottom of page